About Us

production

Wie zijn we? Wat kunnen wij U bieden?

Company

XL Plastics is een jonge firma met een frisse kijk op kunststofproductie. Deze bestaat uit kunstofspuitgieten maar ook uit andere productieprocessen, zoals bijvoorbeeld het aanmaken van stukken in MC Nylon en de aanmaak van prototypes door middel van CNC processen. Wij combineren de lage kosten van productie in China met de service, snelheid en flexibiliteit van een Belgische onderneming.

De eigenaars hebben jarenlange ervaring met kunstofspuitgieten en kunnen u een betaalbaar alternatief voor uw huidige leveranciers bieden. Wij onderscheiden ons in ons vakgebied door ook open te staan voor producten in kleinere oplagen en aarzelen ook niet om garanties te geven voor technisch moeilijkere producten. Wij geven de mogelijkheid aan kleinere firma's om een product op een betaalbare manier op de markt te brengen.

Wij bieden onze klanten onze expertise om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen vertrekkende van een schets of model.

Verder beschikken we over de knowhow en de nodige software om professionele tekeningen in Pro E, Cad/CAM, Autocad , UG, … te analiseren en te verwerken.


Contact

Info

Neem contact met ons op voor meer info.

Hebt U specifieke vragen, aarzel niet op contact met ons op te nemen. Wij analyseren samen met U het probleem en komen zo snel mogelijk met een correcte oplossing.

Contacteer ons

Telefonisch op onderstaand nummer:

+32 56 72 40 45

Of gebruik ons online contact formulier.

Contact